opc_loader
Vintage Lifestyle magazine cover pin-up

Vintage Lifestyle Magazine nr.12

Artikelnr: VLM148
Vintage Lifestyle nr.12

Artikelnr: VLM148

Met o.a.

Betty Grable
De Amerikaanse actrice, danseres, zangeres en pin up girl Betty Grable leeft voort in maar liefst tweeënveertig films, musicals en toneelstukken waarin ze speelde vanaf de jaren ’30. Ze werd beschouwd als de meest verdienende actrice van haar tijd met een inkomen van ruim drie miljoen dollar tijdens haar carrière. Wat was het talent van Betty Grable die dergelijke (financiele) successen garandeerde?

Shops:


Pinup Vintage: Zeer uitgebreide retro kledingshop. Wie Bennies Fifties zegt, denkt automatisch aan de jaren ’50, de tijd van de rock ’n roll. Astrid Franse vertelt hoe het segment kleding door de jaren heen is gegroeid.

Elisabeth Young: dameskleding in een jaren  ’40, ’50 en ’60 stijl bij retro shop ‘Elisabeth Young’, een lang gekoesterde droom van de enthousiaste eigenaresse Nathalie Vroon. 

Newwdesign: Ze studeerde kunstgeschiedenis te Leiden met het onderdeel meubilair en droomde van een eigen zaak waarin ze haar ideeën kon integreren.

The retrofamily: Vintage geïnspireerde artikelen met een moderne twist, het is een persoonlijke passie van René Mirck uit Leeuwarden.

BarbMama Design: we gaan voor echte design & vintage meubelstukken
een combinatie waar je wel van moét houden. 

Vindingrijk Breda: Zestien jaar geleden begon de gemeente Breda met een klein groepje bestaande uit zeventien medewerkers waarvan vandaag nog vier actief zijn het kringloopproject ‘Vindingrijk’.

Beauty Secrets With The Stars: de beauty secrets van old hollywood stars w.o. Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Grace Kelly, Marlene Dietrich, Rita Haywood, Mae West, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Jean Harlow.

Filmrecensie: 
Cafe Society: Deze opener van het filmfestival te Cannes is een film voor de Woody Allen fan. Wie houdt van zijn veelal aangedikte humor, zijn vele dialogen en door sommigen omschreven als ‘typisch Amerikaans’ zal ongetwijfeld zich verheugend installeren voor Café Society, dat zich afspeelt in de jaren ’30.
 
120 Pagina's vol met prachtige afbeeldingen en nog veel meer...
Add a touch of vintage charm to your life!

Een abonnement (4 edities) heb je het eerste jaar voor slechts € 9,95 incl. verzendkkosten.

• Klik hier voor een proefabonnement (€ 19,95) •

www.vintageglossy.nl

6,95
x
Beoordelingen (1)
Vintage Lifestyle Magazine nr.12
Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Resultaat: 1

Kan niet wachten tot de volgende editie verschijnt.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items