De Vintage make-over voor elke vrouw.

Het dagelijkse leven met al zijn beslommeringen laat over het algemeen weinig ruimte over om vrouwelijk en prachtig door het leven te gaan. Een baan en huishoudelijke verplichtingen vullen je dagen waarin geen tijd is voor ingewikkelde kapsels en een uitgebreide make up.

De meeste vrouwen zullen zich hier wel in herkennen. Snel een beetje mascara een vluchtig eyeliner streepje maar er zijn van die momenten dat je je speciaal wilt voelen, de diva in je wakker wordt of het is tijd voor wat nieuws. En het liefst zou je deze momenten voor altijd willen bewaren.

De Vintage make-over voor elke vrouw.

Fotografe Yvonne Sophie Thöne en make up artieste Hanna Göbel, beiden afkomstig uit het Duitse Kassel, herkennen dit gevoel en hebben hier hun passie van gemaakt door normale alledaagse vrouwen te transformeren in echte vintage diva’s. Yvonne die het fotograferen op zestienjarige leeftijd ontdekte, met een voorliefde voor vervlogen tijden wat zich uit in het urenlang struinen over vlooienmarkten, en Hanna een voormalige studente lerares maar met voorliefde voor make up, besloten hun krachten te bundelen. Het resulteerde in verbluffende foto’s waarin vrouwen worden geportretteerd op hun vrouwelijkst. 

Lees meer in editie: 15

 

vintage make-over

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 »