Blutgeschwister.

Duitse tradities en kledingstijlen doorspekken de ontwerpen van Karin Ziegler en Christina Haneberg verantwoordelijk voor de vele creaties van dit hippe kleurrijke label. Het is een creatief proces waarbij Blutsgeschwister een doel voor ogen had namelijk exclusieve mode maken voor zielsverwanten en de modewereld te verrijken met ‘Duitse’ chique.

Blutsgeschwister werd in 2001 opgericht door onder andere Karin Ziegler en zij was vanaf dat moment verantwoordelijk voor de samenstelling van de gehele collectie.  Nadat er een andere wind door de modewereld ging waaien, veranderde de gehele staf in 2009 van standplaats en verhuisde naar het hippe en modebewuste Berlijn waar men sinds 2015 hun gezamenlijke creativiteit en ideeën bundelen.

Vanaf het begin hield men bij Blutsgeschwister het idee aan om mode te maken met een twist, de eentonigheid te doorbreken met geniale invallen. Dit ondermeer door de toepassing van verschillende prints, dessins en kleuren om een verhaal te kunnen vertellen. Men wil in geen geval trends volgen maar een eigen wereld van vrijheid creëren voornamelijk geïnspireerd door het reizen door de tijd. De collecties lijken traditioneel maar worden gecombineerd met een unieke moderne stijl. Elk kledingstuk heeft zijn eigen vindingrijke benaming en vertelt zijn eigen verhaal. De deskundige belijning flatteert het vrouwelijke figuur en de opvallende kleur en motief combinaties, exclusief ontworpen door Blutsgeschwister, ogen uiterst smaakvol.

Verder lezen...

Klik hier voor een aanbieding voor maar liefst 6 edities.

Blutgeschwister fashion

«   »