Lady Colors Almere

Nog maar twee jaar geleden vestigde Linda van den Brink zich in Almere-Haven met haar kledingzaak Lady Colors. Ze ging voortvarend van start en Lady Colors werd al snel een populair adres voor dames die houden van kleding waar je blij van wordt.

De eigenaresse verwelkomt ons gekleed in een jurk met blauw groene print van het merk King Louie en de meest fantastische kleurrijke regenlaarzen van het merk High Blizzard. Vrolijke laarzen waarmee je veilig de vele regenbuien kunt trotseren die we nu eenmaal hebben binnen ons niet altijd zo zomerse kikkerlandje. De laarzen zijn uitgevoerd in cowboy stijl in leuke kleuren en prints, ze lopen heerlijk en als je daar ook nog een mooie jas bij draagt van het merk Happy Rainy Days, dan wordt zelfs een regenachtige dag leuk.

Sfeervol en uitnodigende inrichting.
Dat de winkel in Alemere binnen twee jaar tijd zo snel is uitgegroeid tot een populair trefpunt voor modebewuste vrouwen verbaast ons niets. De inrichting is precies wat de eigenaresse uitstraalt, sfeervol en uitnodigend. “ Hoe ik de spullen allemaal moest plaatsen hoefde ik niet eens lang over na te denken, het kwam gewoon vanzelf. Je moet je voorstellen ik kom uit de herenmode,” lacht ze. “Dat is eigenlijk het tegenovergestelde. Mijn buurman had een herenmodezaak en zo ben ik er in gerold. Op een gegeven moment had ik dat wel gezien en de gedachte aan een eigen winkel met damesmode bleef maar in mijn hoofd hangen. Aanvankelijk was ik wel wat huiverig want hoe pak je zo iets aan. Het is nogal een organisatie en welke merken ga je dan verkopen, hoe koop je in. Nu terugkijkend kan ik wel zeggen, ik heb het niet eens zo slecht gedaan,” verklaart ze met trots. Dat Linda geniet van haar winkel en dat ze het ontzettend leuk vind om te doen, is duidelijk een van de redenen van haar succes.

lees verder in editie nr.16

vintage vesten

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.