Vintage Island

Vintage Island is een echte vintage zaak waar je kleding kunt vinden uit onder andere de USA en Groot-Brittannië met als gevolg dat je heuse juweeltjes kunt tegenkomen.

Ben jij bijvoorbeeld fan van de seventies wedden dat je iets naar je gading zult vinden? Of ben je op zoek naar die speciale trui of jurk, geen nood. In een van de vele filialen van Vintage Island hangt vast ergens jouw favoriete kledingstuk. 

meer info en leuke aanbiedingen

Wij nemen een kijkje bij het onlangs geopende filiaal in Groningen aan de Oosterstraat. De keuze voor Groningen is heel begrijpelijk gezien het aantal studenten die een absolute voorkeur hebben voor vintage kleding. Niet alleen om het budgetvriendelijke aspect maar ook omdat je hiermee je eigen persoonlijkheid kunt onderstrepen.

In Groningen zien we dan ook een aanbod waar je U tegen zegt. Schoenen en vooraal een uitgelezen aanbod van laarzen, jurken, rokjes, topjes, jasjes maar ook de mannelijke klant komt hier ruimschoots aan zijn trekken. Overhemden, gympen, petten en hoeden, denim je kunt het niet zo gek bedenken of Vintage Island heeft het in hun aanbod. De winkel is sfeervol aangekleed, de aangeboden kleding is brandschoon ruikt heerlijk fris en wordt aantrekkelijk gepresenteerd. Heel slim wordt er in grote aantallen ingekocht. Het gevoel van een pakjes avond op 5 december neemt de overhand wanneer de ingekochte kleding wordt gesorteerd. Vaak is het een verrassing waarbij juweeltjes worden opgeduikeld die uiteindelijk door een verblijdde nieuwe eigenaar in de armen gesloten zal worden. 

lees meer in editie 18

Hoe denk je over "Vintage Island".

0 stemmen

«   »