Tranquillo, uitsluitend organische materialen.

Tranquillo fashion, oorspronkelijk afkomstig uit Oost-Duitsland, uit Dresden om precies te zijn, krijgt met dit kledingmerk steeds meer voet aan de grond in Nederland en België. Hiervoor zijn Wilma en Maarten uit Scheveningen verantwoordelijk die, verknocht als ze zijn aan dit merk, hier hun ziel en zaligheid in steken.

We zitten aan de grote tafel die de keuken domineert in hun fraaie Scheveningse pand pand omringd door rekken vol met Tranquilo kledingstukken. “Zelf was ik al heel lang fan van dit merk,” legt Wilma uit. “Ik bestelde het altijd via internet en vond het vreemd dat ik het nergens in de Nederlandse winkel zag hangen. Daarop heb ik contact gezocht met de leverancier en heb botweg gesteld dat ik dit jammer vond en graag er voor wilde zorgen dat dit mooie merk meer aandacht zou krijgen.” Dit viel kennelijk in goede aard want sinds 2012 voeren Wilma en haar partner Maarten samen het agentschap voor Tranquilo exclusief in Nederland en België.

Tranquilo staat voor kwaliteit gemaakt van organisch katoen, linnen en eco stretch denim. Daarnaast is het heel betaalbaar wat heel aantrekkelijk is zeker in combinatie met genoemde kwaliteit. Men mag dan ook het GOTS label voeren wat internationaal staat voor het gebruik van organische materialen.  

meer info editie nr.19


«   »