Kloffieleut

Kloffieleut... zeer enthousiast met heel veel vintagemerken. In het hoge noorden nog voorbij de stad Groningen vindt Kloffieleut haar onderkomen in het Winkelhuis in het plaatsje Leens. Op het moment huizen hier zestien ondernemers in verschillende branches waar Kloffieleut vertegenwoordigd wordt met diverse gerenommeerde kledingmerken waaronder een eigen merk: Leutje.

Wij maken kennis met Douwien Vellinga, een doortastende dame die sinds 1 september 2013 voor zichzelf begon. “Na jaren in een kledingzaak te hebben gewerkt, kreeg ik te horen dat men liever wat jonger personeel in dienst had. Hoe vervelend dit ook was, het bleek zoals dat heet ‘geluk bij ongeluk’. Geprikkeld door haar ontslag, ging Douwien niet bij de pakken neerzitten en schreef een ondernemersplan. Ze nam vervolgens een kledingzaak alsmede de naam over en toen ze kans kreeg maar liefst twee units te gaan bezetten in het Winkelhuis te Leens, hapte ze meteen toe.

Eigen merk.
‘Mode daar had ik uiteraard wel iets mee. Die merken die ik nu verkoop daarvan had ik al een aantal in mijn assortiment. Deze ben ik steeds meer gaan selecteren totdat ik een aanbod had waar ik volledig achter sta.

lees verder> nr.19


«   »