Ontspanning en inspiratie zijn de belangrijkste functies van magazines en...
ze vormen een waardevolle aanvulling op andere media!

Vintage Fashion Magazine gaat - de naam zegt het al -voornamelijk over mode met reportages over vintage inspired kledingontwerpers en de belangrijkste retailers op het gebied van modern vintage en retro fashion. We richten ons qua adverteerders op zowel aanbieders (winkeliers/ webshops) en producenten van de desbetreffende kledingmerken. We bereiken hiermee een lezersgroep die professioneel dan wel particulier een bepaalde feeling met kleding heeft.

Advertenties staan met name voorin in het blad geplaatst om een hoge attentiewaarde te garanderen. Hiermee wordt tevens een duidelijke visuele scheiding aangebracht tussen advertenties en redactionele inhoud wat de overzichtelijkheid ten goede komt. Professionele fotografen en tekstschrijvers verzorgen de inhoud. De lay-out van het magazine wordt in eigen beheer gedaan. De bijzondere afmetingen van het blad (21 x 27,5 cm) dragen bij aan de extra ‘eye-catchingfactor’.

Vintage Fashion is populair bij winkeliers/ webshops en groothandel omdat de edities goed door de consument gelezen worden. Ze zien dus dat het nut heeft bij ons te adverteren omdat het blad de doelgroep rechtstreeks bereikt.

De website www.vintageglossy.nl bereikt zo’n 5500 bezoekers per maand. Op de INTERVIEWS pagina staan versies van de redactie met URL verwijzingen naar de betreffende winkels/ producenten. De Facebook pagina wordt regelmatig geüpdate en heeft momenteel een fanbase van 18.500 personen en bedrijven.


 

Het tijdschrift is uniek in Nederland!

In dit kleurrijk uitgevoerde magazine met ruim 120 pagina's vind je een scala aan heerlijke feelgood fashion artikelen. 

Reportages over TOPvintage inspired kledingontwerpers, de belangrijkste retailers en wholesalers op het gebied van modern vintage en retro fashion.

Tevens een ruime keuze aan kledingboetieks, designers, styling adviezen, producten enz.

 

Ideeën zijn welkom.