Kleurrijker in de lente.

De lente is hét seizoen waarin alles weer meer kleur krijgt; de bomen worden weer groen, er groeien overal mooie bloemetjes. En dat geldt ook voor de mode in dit jaargetijde.

Tekst loopt door onder de foto (mobiel).

Zodra het weer ietsje warmer wordt, en de natuur meer kleur toont, wordt het modebeeld ook kleurrijker en zien we weer meer prints. Vind je een beetje kleur of print wel leuk maar vind je het al snel te druk worden, dan kan je het ook subtieler aanpakken. Draag bijvoorbeeld een accessoire in een kleur of een printje zoals een haarbandje of een tas.

Een heel leuk detail dat je outfit een stuk vrolijker maakt maar zeker niet te druk of opvallend. Heb je een heel kleurrijke bui? Dan kan je juist weer gaan voor een jurk of matchende top en rok in een opvallend bloemenprintje. Om de outfit in balans te houden en niet té druk te maken, is het dan leuk om voor de rest van je outfit één of twee kleuren uit de print te kiezen en die terug te laten komen in je schoenen en andere accessoires. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de rood met blauwe outfit op deze pagina.

Ook super geschikt voor Koningsdag!

Sonja Vogel uit Amsterdam is groot liefhebber van Vintage kleding. Met name laat ze zich inspireren door de mode uit de jaren ‘50. Daarnaast kent ze een voorliefde voor vinyl platen en rock ‘n roll dancing.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »