Kerst... alles kan.

En toen kwam de Kerst alweer om de hoek kijken! Kerst is natuurlijk bij uitstek een gelegenheid om glitter te dragen. Je kan voor een casual-chique combinatie gaan met glitter of juist helemaal over de top gaan. Alles is mogelijk!

Tekst loopt door onder foto (mobiel).

Rood is natuurlijk dé kleur voor Kerst maar in plaats van voor een jurk kan je ook voor een mooie rode high waisted broek gaan. Een paar mooie pumps erbij, het is nog steeds hartstikke chique en feestelijk, maar wel net wat meer casual en comfy. Een glitter top maakt het geheel helemaal feestelijk af en zo is het een ideale outfit voor een Kerstdiner! Mocht je zin hebben om echt helemaal over de top te gaan, dan kan je uiteraard ook kiezen voor een volledige glitterjurk in een mooie opvallende, maar ook chique kleur zoals op de linkerpagina in petrol-blauw. Om een outfit als deze helemaal in vintage stijl af te maken, kan je er als finishing touch nog een mooi vintage hoedje bij dragen. Christmas, here we come!

 

Sonja Vogel uit Amsterdam is groot liefhebber van Vintage kleding. Met name laat ze zich inspireren door de mode uit de jaren ‘50. Daarnaast kent ze een voorliefde voor vinyl platen en rock ‘n roll dancing.


«   »