Herfst modekleuren.

De herfst is begonnen en dat betekent dat de bomen zich weer in prachtige rood en bruin tinten zullen gaan hullen. Met de bomen veranderen eigenlijk de modekleuren ook altijd mee en nu zien we dus weer meer bruin, rood, oranje en gele tinten in het straatbeeld. Okergeel bijvoorbeeld. In een okergeel jurkje match je perfect met de herfstige bomen in het bos maar ben je tegelijk ook het zonnetje in huis.

Tekst loopt door onder de foto (mobiel).

 

Ben je meer een type dat met het begin van de koudere seizoenen gelijk meer zin krijgt in all black out ts? Deze hoeven ook absoluut niet saai te zijn! Elke zwarte out t kan je helemaal in vintage stijl afmaken met een mooie zwarte baret. Of je besluit je out t een pop of color te geven, door voor een gekleurde baret te gaan. De baret is sowieso perfect voor de herfst. Ze geven net een beetje extra warmte, maar ze zijn ook weer niet zo warm als bijvoorbeeld een gebreide muts. Om je all black out t nog dat laatste beetje extra te geven, kan je nog gaan voor een panty met stippen, parel-accessoires of mooie items in lak. Laat die gekleurde blaadjes maar komen!

 

 

Sonja Vogel uit Amsterdam is groot lief- hebber van Vintage kleding. Met name laat ze zich inspireren door de mode uit de jaren ‘50. Daarnaast kent ze een voorliefde voor vinyl platen en rock ‘n roll dancing.


«   »