It's all in the details.

 

 

Om een outfit een vintage look te geven, heb je niet altijd vintage items nodig. Van de twee outfits op deze pagina, is er maar één item een echt vintage stuk! Het is uiteraard hartstikke leuk om op zoek te gaan naar vintage items!

Maar als je voor de echt mooie stukken het geld even niet hebt, of geen mooie items in jouw maat kan vinden, dan kan je ook zeker mooie vintage stijl outfits creëren met kledingstukken van nu.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Probeer bijvoorbeeld eens een baret. Très Parisi- enne, en tegelijk krijgt je out t een retro upgrade! Bijkomend voordeel is dat baretten helemaal niet duur zijn, dus je kan ze in verschillende kleuren kopen, om te matchen met verschillende out ts! Het enige vintage item op deze pagina (boven) is de gele jurk. Op zichzelf al een prachtig item, en hij heeft eigenlijk helemaal niet veel nodig. Maar gecombineerd met een huidkleurige panty met zwarte stippen, een gele ketting en een bruine tas en schoenen, is het helemaal af! It’s all in the details!

Tekst loopt door onder foto.

Sonja Vogel uit Amsterdam is groot liefhebber van Vintage kleding. Met name laat ze zich inspireren door de mode uit de jaren ‘50. Daarnaast kent ze een voorliefde voor vinyl platen en rock ‘n roll dancing.

 


«   »