Dita von Teese lingerie.

dita-von-teese-lingerie

 

 

De bekende burlesque danseres Dita von Teese lanceerde in maart 2018 haar nieuwste lingerie collectie bij Bloomingdale, New York. Als altijd tot in de puntjes verzorgd, verscheen Dita van Teese in een zwarte jurk van Zac Posen, aan haar voeten prijkten Guiseppe Zanetti schoenen en hoe kan het anders een beha van haar eigen lijn Sexellency by Dita von Teese.

 

Met het op de markt brengen van haar eigen merk lingerie lijkt Dita von Teese steeds meer afscheid te nemen van haar verleden als burlesque artieste. Deze slechts 1.62 metende beroemdheid, die zichzelf Dita noemde als eerbetoon aan de door haar zo bewonderde Duitse actrice Dita Parlo, is hèt voorbeeld van een mix van vintage en burlesque.

Tekst loopt door onder de foto (mobiel).

2-dames-lingerie

De collecties die Dita von Teese presenteert vanaf het begin zijn met recht bijzonder, en eer fraai te noemen daarbij geschikt voor de doorsnee vrouw die zich ook wel eens wil hullen in mooie lingerie. Haar Wonderbra collecties waren destijds immens populair maar ook de shape wear van Von Follies by Dita von Teese vindt gretig aftrek. Haar Sexcellency Dress is dermate mooi dat het de benaming van shape wear eigenlijk niet verdient.

Rating: 5 sterren
1 stem

Ze is druk met het ontwerpen van haar eigen lingerie dat verkocht wordt op internationaal niveau. Zelf was ze werkzaam als pasmodel vanaf haar zestiende tot haar vierentwintigste. Haar vroege obsessie met lingerie en voornamelijk korsetten dwong haar als het ware tot een carrière als pin up en burlesque queen. Dita von Teese, geboren als Heather Renée Sweet, van origine blond die haar haar zwart verft die bekend is om haar burlesque optredens, heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle zakenvrouw.

sexy-blauwe-lingerie

«   »