Vintage chique.

Tegen december is het de hoogste tijd om te gaan nadenken over outfits voor de feestdagen! Het is hartstikke leuk om een nieuwe outfit te shoppen, maar duik ook eens achter in je kledingkast. Wie weet vind je wel hele mooie feestelijke pareltjes waarvan je helemaal vergeten was dat je ze had.

Tekst loopt door onder de foto (mobiel).

Ook kan je heel goed een of meerdere items die je een jaar geleden al eens gebruikt hebt nog een keer gebruiken. Op deze pagina staan twee Kerst outfits met hetzelfde nepbontjasje, en die ook allebei groen met zwart zijn. En toch zien ze er heel verschillend uit. Wil je er chique uitzien met de feestdagen en het tegelijk niet koud krijgen, dan is een kort nepbontjasje trouwens sowieso een hele goede. Gecombineerd met lange vintage handschoenen weet je helemaal zeker dat je goed zit met de kou. Ook is een hoed perfect om je outfit  net dat beetje extra te geven. Of draag bijvoorbeeld een stippenpanty voor een extra feestelijk touch. Al deze items zijn ideaal voor de koude dagen en ook nog eens helemaal vintage proof.

 

 

Sonja Vogel uit Amsterdam is groot lief- hebber van Vintage kleding. Met name laat ze zich inspireren door de mode uit de jaren ‘50. Daarnaast kent ze een voorliefde voor vinyl platen en rock ‘n roll dancing.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »