Dolly Parton (75) komt met hemels parfum. 

Dolly Parton parum

De Amerikaanse 'country music'-megaster Dolly Parton lanceert deze lente (2021) haar eerste parfum het heet: Dolly Scent from Above. Het parfum kwam tot stand onder licentie van Scent Beauty, het bedrijf dat ook Cher's Eau de Couture uitbracht.

Tekst loopt door onder de foto.

Dolly Paron boobs
Dolly Parton bird

"Ik wilde dat het ruikt naar de hemel, een beetje zacht en wolkachtig"

Hoewel de Amerikaanse countryster haar eigen parfum een 'droom die uitkomt' noemt, kwam het er nooit eerder van om een luchtje te creëren. Tot nu. "Ik wilde dat het ruikt naar de hemel, een beetje zacht en wolkachtig", zegt Dolly tegen People magazine over het parfum met geur-elementen van onder meer vanille, sandelhout en jasmijn. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

"Het hebben van mijn eigen parfum is altijd al een droom van mij geweest. Zolang ik me kan herinneren, hebben mensen gereageerd op mijn geur ... De waarheid is dat ik mijn eigen geur al jaren meng. Het is een combinatie van badoliën, poeders en parfums wat mijn 'signatuurgeur' is geworden en waar men mij overal aan herkent. Het is tijd voor mij om dit met je te delen. Ik hoop dat je het lekker vindt", aldus Parton.

De zangeres, die met haar parfum in de voetsporen treedt van collega's als Jennifer Lopez, Kylie Minogue en Beyoncé, wilde dat haar luchtje niet te zwaar zou zijn. "Niet dat je midden in de nacht wakker wordt omdat het te heftig ruikt en het je bijna wakker houdt", legt ze uit. "Het moest zacht en vrouwelijk ruiken en wel blijven hangen." 

De geur wordt omschreven als een speelse, bloemige en delicate geur. Fruitige tonen in de opening maken kennis met het hart van een bloementuin.

Parfum

«   »