Pin-up make-up tutorial.

Stel je voor dat je in staat bent jezelf in no-time op te maken als een echte pin-up. Het is echt mogelijk, je krijgt tevens de gewenste sexy look. Onderaan de pagina de video. 

pin-up

Bereid je huid voor.

Een van de belangrijkste punten voor een pin-up make-up is dat je gezicht er fris en glad uit ziet. Daarom is het erg belangrijk om de huid grondig te reinigen. Zoek de juiste producten die bij je huidtype past zoals een goede tonic en vocht inbrengende creme.

Porseleinen huid.

Kenmerkend voor een pin-up is een heldere teint en onberispelijk huid. Wanneer je huid eenmaal schoon is en goed gehydrateerd met een vochtinbrengende creme (Hyaluronzuur) kunnen we er producten aan toevoegen die eventuele oneffenheden kunnen verbergen. Om dit te realiseren gebruik een make-up met een kleur of tone dat lichter is dan je eigen huid. Gebruik nooit een donkerder tint. Belangrijk is om de basis egaal te verspreiden en vermijd kleur oneffenheden om het geheel zo natuurlijk mogelijk over te laten komen.

➤ Tip: Je kunt grote oneffenheden wegwerken met een goede concealer voor make-up en afwerken met een doorzichtig poeder om het geheel te fixeren. Zones die gemakkelijk glimmen, zoals voorhoofd, kin en neusvleugels worden zodoende mat.

De tekst gaat door onder de foto.

pin-up make-up

Eyeliner.

Oog make-up is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel in de pin-up style. De katachtige look is de meest gebruikte look bij pin-up girls. Om dit effect moet je eerst zorgen voor een natuurlijke of beige oogschaduw. Daarna gebruiken we een zwarte eyeliner om het bovenste ooglid af te tekenen met een perfecte lijn. Verleng de lijn met een een smalle en korte hoek. Dit geeft de katachtige look die je wil bereiken.

➤ Tip: Markeer je onderooglid niet met een zwarte pen. Dit maakt je ogen alleen maar harder en onnatuurlijker. 

pin-up make-up

Extra lange wimpers.

Met de reeds opgemaakte ogen gebruiken we de wimperkruller om de lengte en krulvorm te bepalen Daarna voegen we twee behoorlijke lagen zwarte mascara om het geheel meer intensiteit te geven.  

➤ Tip: Het is zeer belangrijk om een goede kwaliteit mascara te gebruiken. Zo voorkom je klonterige wimpers en een goedkope uitstraling. Dat is immers het laatste wat we willen.

De tekst gaat door onder de foto.

pin-up make-up

Wenkbrauw makeup.

Je wenkbrauwen zijn een zeer belangrijk onderdeel bij de pin-up look. Dit moet perfect uitgelijnd worden want het is mede bepalend voor het eindresultaat. Niet bij iedereen is het nodig om ze bij te kleuren, zo ja gebruik dan dezelfde kleur als je haar. Zorg verder dat ze correct bijgepunt zijn.

➤ Tip: Het gaat er niet om om zoveel mogelijk haar te verwijderen, volle wenkbrauwen zijn ook mooi. Het gaat met name om de vorm. 

pin-up make-up

Blusher.

Tenslotte zorg voor een mooie natuurlijke blush. Maar pas er voor op dat het altijd subtiel aangebracht wordt zodat het niet afleidt van de centrale aspecten van je pin-up make-up. Rose en perzikachtige tonen zijn altijd een goede keus.

pin-up make-up

Rode lippen.

Samen met de eyeliner en eyelasher zijn rode lippen een van de belangrijkste kenmerken van de pin-up girls. Hiermee bereik je absoluut een vrouwelijke  sensuele stijl die bij je past. Eerst je lippen groter maken (outlinen) met dezelfde kleur als de lippenstift die je gaat gebruiken. Dan je lippen opvullen.

➤ Tip: Gebruik altijd een kwalitatief goede lippenstift. Als je je lippen meer intens en vooral sensueel wil laten uitkomen, gebruik dan een kleurloze lip gloss.

Rating: 0 sterren
0 stemmen
pin-up make-up

«   »