Opa Pet, geniaal voor bad hair day.

Heren accessoires lijkt het minst voor de handliggende item om je vrouwelijke outfit wat extra (old) spice te geven. Dames als Marlene Dietrich en Greta Garbo gingen ons al voor. 

Tekst gaat door onder de foto.

Door Vivian Kramer (Sugercoatedpictures)

Enkele voorbeelden hoe je heren accessoires in je vrouwelijke outfit kan verwerken. 

Niet te missen natuurlijk, de bretels. Super leuk met een rok te combineren want dan is het stoere en het vrouwelijke zo lekker contrasterend. De grootste fout die weleens gemaakt wordt is bretels combineren met een riem, neeeeee! De bretels vervangen de riem. Is niet meer nodig en dus totale onzin. Draag er een heren model zonnebril bij voor de finishing touch. 

Tekst loopt door onder de foto's.

Dan, de vlinderdas! Zo sexy. In veel vintage zaken te koop maar ook in de gangbare commerciële winkels op de heren afdeling te vinden. Vlinderdassen horen verstelbaar te zijn zodat je ze goed passend om kunt doen. Let op dat je ze draagt bij een blouse die goed aansluit om de nek anders word het een rommelig geheel. 

Opa pet, geniaal voor een bad hair day!

En natuurlijk last bus not least. De opa pet, het liefst met een lekker ruitje. Geniaal voor een bad hairday. Ook deze zijn zowel vintage als nieuw te vinden. Let bij het aanschaffen goed op de maten. Deze staan binnenin het label vermeld.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »