Roadhouse Fashion kappers.

Wie zich wil laten kappen al dan niet in vintage stijl en genieten van een optimale sfeer kan terecht bij het team van Roadhouse Fashion te Merksem, België. Een bijzondere kapsalon met creatieve mensen die hun liefde en passie uitdragen middels het creëren van prachtige kapsels gecombineerd met fantastische muziek.

 

 

 

Een plek om het leven te vieren.

Ze hebben zelfs een eigen band genaamd de Sant Anna Bay Coconuts waarmee ze regelmatig optreden. Joyce als (linkshandige) drummer, Danny op gitaar en tenslotte Mick al dan niet voorzien van baard op gitaar (en bas). Het volledige kappersteam wordt aangevuld met Sofie en Lien. “Toen we in 2004 van start gingen, hadden we een bepaald concept voor ogen,” aldus Danny die onder in het gezelschap van zijn echtgenote Joyce de geschiedenis van Roadhouse Fashion uit de doeken doet. “We wilden een sfeer creëren waar men zich thuis voelt alsof je bij vrienden op bezoek bent. Het gevoel dat je hier alles kunt delen. Je eerste date, het onvermijdelijke liefdesverdriet, je huwelijksdag, de viering van je eerstgeborene waarvoor we dan een kaartje ontvangen, kortom een plek om het leven te vieren.”

Tekst gaat door onder de foto.

Rating: 5 sterren
1 stem

Meer dan een kapsalon.

In de authentieke nostalgisch ingerichte kapsalon ontvangt het kleurrijke team van Roadhouse Fashion enthousiast hun klanten. Aanstekelijke muziek klinkt daarbij op de achtergrond. De heren worden geknipt en geschoren aan de linkerkant van de voordeur terwijl de dames kunnen plaatsnemen aan de rechterkant. De herenafdeling kenmerkt zich door de vele gitaren aan de wand, bij de dames is een nostalgische zitje geplaatst compleet met een ouderwetse droogkap. Roadhouse Fashion is echter veel meer dan een kapsalon gezien de extra toevoeging van live muziek van tijd tot tijd. “We houden er van om onze passies te combineren,” aldus Joyce, “en mensen vinden het prachtig want zelfs uit Nederland komen ze hier graag voor over.”

Tekst gaat door onder de foto.

 

 

 

Retro en rock ’n roll invloeden, mijn specialiteit.

Danny, die net als zijn vrouw Joyce een opleiding genoot aan de Academie Verbiest te Antwerpen, vat het geheel nog maar eens samen. ‘Voor mannen geldt dat net als voor vrouwen het oké is om eens tijd voor jezelf te nemen. Die kunnen hier bij ons terecht voor een herenkapsel vaak met wat retro en rock ’n roll invloeden, mijn specialiteit. Ik houd enorm van de barbershop cultuur. Net als Joyce heb ik me daarnaast verdiept in het kleuren van haar.” Joyce: “In onze salon speelt het kleuren van haar toch wel de hoofdrol waarmee we op creatieve wijze tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten,” terwijl ze over haar eigen paars gekleurde haar strijkt. Maar zoals gezegd speelt Danny in hun resterende vrije tijd graag wat licks op zijn gitaar en mept Joyce graag op haar kado gekregen drumstel. “We zijn wellicht geen doorsnee maar o zo gelukkig met onze salon, ons fantastische team en onze veelzijdige trouwe klanten.”


«   »