Vlinder fashionshop.

Te Den Haag aan de Korte Poten, echt zo’n adres wat je herkent uit het populaire Monopoly spel, vind je Vlinder. Een kleine charmante boetiek met een stralende eigenaresse met een al even charmante naam, Rozemarijn.

Tekst loopt door onder de foto's.

Tekst loopt door onder de foto.

Het gaat om het gevoel wat er bij komt.

Haar winkel, die omschreven wordt als een kledingzaak voor de stralende vrouw, is met slechts vijfenvijftig vierkante meter als de doos van pandora. Het aanbod is verrassend, oogstrelend en vooral zeer gevarieerd met gerenommeerde merken. Op het moment dat wij binnenkomen is het een drukte van belang. “Allemaal werkende vrouwen,” legt Rozemarijn uit,”die in hun lunchpauze even komen shoppen.” Het is dan ook voornamelijk werkend publiek dat in het oude centrum van Den Haag zijn weg vindt naar Vlinder. “Deze vrouwen willen er op en top uitzien zowel tijdens hun werk als daarna voor een snelle lunch of na werktijd. Daarom heb ik naast jurken, broeken, rokken, vestjes ook de benodigde accessoires voor een complete look. Mooie kousen, een hoed, jas, schoenen of bijpassende handschoenen.”

Tekst loopt door onder de foto.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

 

 

Mijn klanten houden van kleur.
Zelf is Rozemarijn afkomstig uit Hilversum dat ze inruilde voor Den Haag. “Want dit is een heerlijke stad,” jubelt ze. “Een inspirerende stad met eigenzinnige mensen die weten wat ze willen. Ik hou er nu eenmaal van om vrouwen te kleden waarbij ze hun eigen stijl kunnen volgen. De combinatie van merken die ik hier heb hangen, werkt dan ook heel goed. Ik heb een ruim inkoopbeleid en kijk wat ik het liefst zelf in mijn winkel heb hangen. Mijn klanten houden van kleur wat heel inspirerend werkt. Voor mij is het persoonlijke contact dan ook heel belangrijk zonder mijzelf op te dringen. Ik moet iemand in de ogen kunnen kijken en desgewenst advies kunnen geven. Kleding is niet iets om simpelweg om je lijf te hangen, het gaat om het gevoel wat er bij komt.”

 


«   »