Little shop of colours.

 

 

Deze betrekkelijk jonge retro shop in Amersfoort vierde onlangs (2018) haar éénjarig bestaan. Roos en haar moeder Ellen hadden al jaren het plan om zelf een winkel op te starten vanwege ontevredenheid over het aanbod van hun favoriete kleding en schoenen in Nederland.

In een heel gezellig straatje met een ruime parkeergarage om de hoek springt direct hun winkel in het oog. Het lijkt wel of het de hele straat oplicht met The Little Shop of Colours als stralend middelpunt Roos, die voorheen modellenwerk gedaan heeft en tevens een mode-opleiding in Amsterdam volgde, wordt onafscheidelijk bijgestaan door moeder Ellen, voorheen werkzaam als coach-therapeut. Beiden hebben ze hun eigen kwaliteiten die perfect op elkaar aansluiten en zeer goed van pas komen bij het runnen van de winkel.

Tekst loopt door onder de foto.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Roos het middelpunt van "The little shop of colours".

Engeland.
“Omdat wij het Nederlandse modebeeld redelijk saai vonden, togen we iedere zomer naar Engeland omdat we daar juist wel die kleurrijke kleding met meer pasvormen aantroffen die we zelf zo leuk vinden,” vertelt Roos. De naam van de winkel: The Little Shop of Colours lag natuurlijk voor de hand. “Naast de bekende retro kledingmerken verkopen we ook bijzondere en fantasievolle schoenen,” vervolgt Roos. “Deze schoenen nemen een prominente plaats in want je zult ze in Nederland in een fysieke winkel niet snel tegenkomen.”

Prachtige combinaties.
“We verkopen jurken van alle belangrijke merken kleding, bekend en onbekend, zoals Banned, Lindy Bob, Lalamour en Skeletons in the Closet. Maar daarnaast kunnen we ook prachtige combinaties aanbieden. “Vergeet niet dat we tevens gespecialiseerd zijn in grote maten en wel tot maat 58,” vult Ellen aan. “De gangbare merken in Nederland hebben deze maat ook wel in hun collectie maar nooit zo kleurrijk als wij hier hebben. Dus ook de door de natuur wat rijkelijker bedeelde vrouw komt hier graag zodat ze gegarandeerd vrolijk met een prachtige jurk de deur uitgaat.”


«   »