Fashion farm, Parijse mode.

Unieke betaalbare stukken uit Parijs.

Na dertig jaar zich begeven te hebben in de modewereld waarbij ze zich richtte op de pret-a-porter, luxe confectie uit Parijs, was het tijd om zich terug te trekken. Sandra Brouwer besloot zich min of meer af te gaan zonderen op het platteland in het Overijsselse Bathmen. Betekende dit een einde aan haar liefde voor de mode?.. geenszins. Met ziel en zaligheid zette ze haar passie voort in haar huidige modezaak Fashion Farm.

Na een leven van dagelijks omgang met BN-ers en voetbalvrouwen, reisjes naar Milaan en New York maar ook een burn out met daar boven op ook nog eens een gezichtsverlamming (de ziekte van Bell) betaalde Sandra een hoge prijs voor deze snelle maar uitputtende levensstijl waar werken en nog eens werken zijn tol eiste. “Uiterlijk is maar betrekkelijk,” aldus Sandra,“ik ben van de confrontatie en heb me hierdoor niet laten weerhouden. Ik beschik over een echte vechtersmentaliteit, altijd al gehad.”

Een geweldige sfeer.
Afkomstig uit Holten besloot ze terug te gaan naar haar geboortegrond. “De beslissing was niet zo moeilijk toen ik in een waanzinnige boerderij mijn eigen winkel op kon starten. Deze werd verbouwd tot een enorm gezellige winkel waar alles kon. Ik had er een leuke betaalbare collectie hangen, klanten werden behandeld als gasten en verwend met heerlijke cappucino’s, kortom er heerste een geweldige sfeer. Het was een groot succes maar de gemeente lag dwars met allerlei vergunningen. Dit betekende een verhuizing naar deze huidige locatie.”

Tekst loopt door onder de foto.

Met onverminderde passie.
Deze huidige locatie waar we aan een enorme houten tafel gezeten het verhaal aanhoren van deze doortastende onderneemster en styliste die niet bang is voor de zoveelste uitdaging, is gelegen in Bathmen. “Ook hier zijn we aan het verbouwen geslagen en met onverminderde passie hebben we hier de sfeer van Fashion Farm weten over te brengen. Onze klanten komen hier niet alleen om iets te kopen maar het is een uitje die allerlei vormen kan aannemen. Sommige komen hier om lekker even te chillen (er staat een prachtige ruime bank die hiertoe uitnodigt) en soms komt het tot een gesprek dat ver buiten de grenzen ligt van mode. Zo krijgt elke klant bij het verlaten van de winkel bijvoorbeeld een gelukssteentje mee.”

Tekst loopt door onder de foto.

Sandra Brouwer.

We kunnen de klant van top tot teen aankleden.
Sandra is er van overtuigd dat vrouwen heel precies weten waar ze zich goed in voelen. “Je moet niet pushen vind ik. Het idee van je moet ‘verkopen’ vind ik onzin. Wel vind ik het geweldig om iemand te stijlen en dan is ook wat we hier doen. We kunnen de klant van top tot teen aankleden inclusief visagie. Het kan een verademing zijn voor iemand om te zien wat er allemaal mogelijk is.” Bij Fashion Farm worden styling avonden georganiseerd. Op deze avonden kunnen klanten onder het genot van een hapje en een drankje kleding passen, ondersteunend advies krijgen van elkaar en uiteraard van Sandra.

Parijs.

Deze avonden zijn inmiddels razend populair. Je vind bij Fashion Farm dan ook unieke betaalbare stukken. Elke maand reist Sandra af naar het haar zo vertrouwde Parijs om daar inkopen te doen. “Je hebt daar zoveel keuze. Dat is geweldig en stelt me in staat om mooie mode te brengen naar Bathmen. Overigens komen mijn klanten overal vandaan waaronder vaste klanten van vroeger. Dit betekent toch dat ik mijn eigen unieke sfeer heb kunnen vasthouden. Ik ben heel blij hiervoor gekozen te hebben en voor het dagelijks werken met een geweldig team. Het woord saai komt niet voor in mijn vocabulaire wat mode betreft. In mijn vrije tijd dat ik zo heb leren waarderen ben ik in mijn favoriete comfortabel joggingpak al saai genoeg.”

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »