100 vintage items verkocht aan 'The Crown' Netflix.

Een zelfbenoemde ‘fashion detective’ die over een enorme schatkamer aan tweede hands designer kleding beschikt openbaarde onlangs dat zij meer dan 100 items, gevonden in een verlaten opslag container, heeft verkocht aan de makers van de Netflix serie ‘The Crown’.

Tekst loopt door onder de foto.

De 54 jarige Chiara Menage woonachtig in centraal Londen runt ‘Manage Modern Vintage’ een online kleding boetiek. De boetiek werd opgemerkt door de kostuum ontwerper van de Netflix serie ‘The Crown’ Amy Roberts.

Tientallen authentieke vintage stukken werden gedragen door de acteurs en actrices vooral in deel vier van de serie. Met name door Emma Corrin (prinses Diana) en Erin Doherty (prinses Ann). Een paar van de memorabele outfits inclusief het rode Valentino pakje gedragen door Diana op bezoek bij Sandringham tijdens Kerstmis en de sjieke licht gele Hardy Amies combinatie die ze droeg voor een lunch met rivaal Camilla Parker Bowles. Ook werd de gebloemde Liberty jurk geleverd die ze droeg toen Prins Charles haar zijn huwelijks aanzoek deed.

Tekst loopt door onder de foto's.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Het grootste deel van de vintage kleding van Chiara is afkomstig van gefortuneerde mensen die ze gewoon niet meer willen dragen en wegstoppen in de kast als troep. “Sommige items zijn zelfs nooit gedragen. Om kleding te vinden die voor dergelijke shows gebruikt kunnen worden moet je een kleding detective zijn met een geoefend oog,” aldus Chiara. 


«   »