Hippest Fashion.

 

Hippest Fashion... trendy kleding voor hippe vrouwen met verrassende collecties is waar Hippest Fashion voor staat. De drijvende kracht hierachter is Danielle Hesselmann die met een uitgelezen aanbod er voor zorgt dat wie er van houdt goed gekleed door het leven te gaan, kan kiezen uit diverse merken voor een complete en pasklare outfit.

“Het zijn niet alleen de prints, kleuren en modellen,” aldus Danielle gezeten in haar ruime kantoor gevestigd te Alphen aan de Rijn, “maar ook de kwaliteit is een pré. Onze kleding wordt gemaakt van geweldige materialen die mooi blijven. Gezien deze kwaliteit mag je gerust spreken van een gunstige prijsverhouding.” Danielle Hesselmann, die de opleiding Commerciële Textiel Management volgde, kwam uiteindelijk terecht in de modewereld waar ze haar talenten kon aanwenden. 

Uitgebreid met populaire merken.

Sinds 2014 vertegenwoordig ik met mijn webshop Hippest Fashion niet alleen meer het merk Blutsgeschwister maar is het aanbod uitgebreid met onder andere merken zoals het populaire Tante Betsy, 4Funky Flavours, Bakery Ladies, HalsOverKop en King Louie. Daarnaast hebben we in ons aanbod bijbehorende accessoires zoals tassen van het merk Cowboysbag en Sticks and Stones maar ook sieraden van ondermeer Urban Hippies en matchende hippe panties. Het idee is dat je een volledige outfit bij ons kunt samenstellen eventueel uit meerdere merken. Onze bestellingen gaan altijd de deur uit met altijd een leuke verrassing voor de klant en wordt mooi verpakt zodat het voelt als een kado.

>> Meer info


«   »