Vintage Cooking met Sandra Ysbrandy.

Gepubliceerd op 2 januari 2019 om 21:36

Vintage Cooking met Sandra Ysbrandy. Heerlijke geuren komen ons tegemoet vanaf het AGA fornuis van enorme afmetingen die de woonkeuken domineert van tv kok Sandra Ysbrandy. Het gevaarte staat dag en nacht aan en verspreidt een aangename warmte.

Maar stralende middelpunt is echter de blonde Sandra zelf, uiteraard in vintagestyle gekleed. Met het item Vintage Cooking met zelfbedachte recepten is ze hiermee inmiddels een vast onderdeel geworden van diverse populaire TV programma.

Life4you.

“Ik kan me nog goed heugen dat ik onderweg naar een klus een telefoontje kreeg of ik een screen test wilde doen,” memoreert Sandra. “De producer had mij al eens gezien bij het programma ‘Het Familiediner’ met Bart van Leeuwen en hij vond dat ik maar eens wat meer moest laten zien. Rudolph van Veen, de markante kok van Life4You ging wat anders doen, dus er moest een opvolger komen. Ik vond het doodeng maar een enorme uitdaging want in drie minuten moet je een volledig gerecht presenteren vanaf het begin tot het eind. Een onmogelijke opgave natuurlijk. Ik heb iedereen het huis uit gejaagd en ben gaan oefenen. Op de dag zelf kwam ik, goed voorbereid als ik was, met grote bakken half fabrikaten aanzetten in de studio.” “Maar toen ik zag welke beroemde kok zich eveneens onder de gegadigden bevond, dacht ik ‘ik kan wel inpakken’.”

Heel veel voorbereiding.

Het pakte echter heel anders uit en Sandra moest tijdens het koken in die drie minuten ook nog eens een spervuur aan vragen beantwoorden. “Uiteindelijk werd ik gekozen als de nieuwe tv kok. Achteraf begrijp ik waarom men mij niet rustig liet koken,” lacht ze, “ik weet niet of je het programma kent maar Carlo (Boszhard) rent constant om je heen en vraagt van alles. Stiekem hoopt hij natuurlijk dat het mis gaat, ha ha. Ik begin ’s morgens op tijd in de studio want het is een live programma en dit vraagt heel veel voorbereiding. ”Het was even wennen voor haar om als BN-er door het leven te gaan. “Maar geenszins vervelend,” verzekert ze ons. “Doorgaans krijg ik hele leuke reacties. ‘

>> Meer info


«   »