Solo... van kadoshop naar kleding.

Solo.... van kadoshop naar kledingIn een opvallend monumentaal ogend pand uit 1925 in het Limburgse Heythuysen is de winkel gevestigd van Anja met de toepasselijke naam ’Solo”.

Binnenin is het een gezellige mix van dameskleding én een kadoshop want hier is het waar het allemaal mee begon. In 1995 ben ik met een kadoshop begonnen in Veldhoven dit was maar een heel klein winkeltje. “De mode van tegenwoordig vind ik zo leuk, ik heb het dan ook met plezier in mijn winkel hangen. Van een kadoshop lang geleden ben ik langzamerhand opgeschoven naar de kleding. Ik vind het een sport om de juiste keuzes te maken. De verkoop bestaat dan ook uit merken waar ik zelf helemaal achter sta.”

Duidelijk doel voor ogen.
Circa drie jaar geleden kwam Anja samen met haar echtgenoot langs het pand in Heythuysen dat destijds leeg stond. “Ik zag er meteen potentie in,” aldus de resolute Anja, “en zei tegen mijn man ‘dat pand dat wil ik hebben’.” Zo gezegd zo gedaan er volgde een intensieve tijd aan schilderen, timmeren, renoveren en decoreren. “Toegevoegde waarde is dat we boven de winkel kunnen wonen.” Zelf stamt ze uit een boerenfamilie en ze weet van wanten. Met een duidelijk doel voor ogen streeft ze naar wat ze in haar hoofd heeft. Hiervoor haalde ze haar (groot) rijbewijs en staat maar mannetje ook nu ze alleen (solo) de winkel beheert.

>> Meer info:


«   »