Chicago Chic

Gepubliceerd op 15 maart 2019 om 14:36

 

Chicago Chic.
mode en elegantie

Sinds een paar jaar vindt het fenomeen ‘bloggen’ steeds meer opgang. Enthousiastelingen vertellen over hun passie. Lifestyle, beauty en health zijn onderwerpen die gretig aftrek vinden en waar uitvoerig op wordt gereageerd.

Een treffend voorbeeld van een succesvolle blogger is Rachel Jensen ( zie editie nr. 15 ) van Chicago Chic blog die verhaalt over haar prachtige stad in vooral prachtige beelden van zichzelf.

Op Chicago Chic vertelt ze over de vele sjieke events, dining and woning in beautiful Chicago. Hierbij portretteert ze zichzelf in haar meest geliefde outfits, vintage chique. Vrijwel dagelijks gort ze zich in in haar korset om haar toch al smalle middeltje te accentueren, kleedt zich volgens de mode van de jaren ’40 en ’50 en laat zien dat in deze wegwerpmaatschappij, mode en elegantie duurzaam kan zijn. Tijdens haar jarenlange verblijf in het buitenland dronk ze als het ware de cultuur hiervan in, leerde alles wat er te leren was omtrent de geschiedenis, en dit vormde haar persoonlijkheid.

Liefde voor vintage.

Haar interesse voor design werd geboren, ze volgde een opleiding en startte na verloop van tijd haar eigen atelier. Bij Atelier Jensen vindt je mode gebaseerd en geïnspireerd op de liefde van Rachel voor vintage. Samen met haar partner, een begenadigd fotograaf, geeft ze door de combinatie van haar ontwerpen kleding gefotografeerd op zorgvuldig gekozen mooie locaties, Chicago Chic een gezicht dat gewaardeerd wordt door een groot publiek. Op haar blog vind je onderwerpen zoals richtlijnen voor stijl en elegantie, make up maar ook haar liefde voor de vele historische indrukwekkende plekken die te vinden zijn in Chicago.

Rachel Jensen houdt van glamour met een super
vrouwelijke look.

lees verder.. 

proefabonnement € 14,95


«   »