Tante Betje boutique

Published on 15 October 2020 at 14:57

Tante-Betje-Oosterhout

 

 

Vintage & lifestyle winkel. Do what makes you happy! Lies Vervooren uit het Brabantse Oosterhout maakt haar eigen motto waar.

Ze is expressief, passievol en houdt van heerlijk babbelen. Niet voor niets heeft Tante Betje zich in een recordtijd van drie jaar ontwikkeld tot een begrip in de regio Oosterhout en ver daar buiten.

Gepokt en gemazeld zoals ze zelf zegt in de retail was het drie jaar geleden tijd om voor zich zelf te beginnen. “Mijn wens was een winkel waar de vrouwelijke vrouw zich thuis zal voelen,” aldus Lies gekleed in een van haar favoriete jurken van het merk Blutsgeschwister. “Bij Tante Betje vind je dan ook nieuwe dameskleding met een vette knipoog naar het verleden. De mode was toen erg mooi en vrouwelijk. De klassieke prints en flatterende modellen uit de jaren ’40 en ’50 vind je inmiddels terug in het huidige modebeeld en hangt uiteraard hier bij mij in de winkel.”

Ladies night.
De winkel zelf ademt helemaal een nostalgische sfeer uit met decoraties en memorabilia uit de jaren ’50 en 60. Achterin bij de paskamers is een ruimte ingericht die de warmte heeft van een gezellige huiskamer. “Van tijd tot tijd organiseer ik een ladies night. Dit is een gezelschap van minimaal vier tot acht personen. Er staat dan allerlei lekkers op tafel en de dames kunnen onder het genot van een advocaatje met slagroom bijpraten over alles wat er maar verschijnt op modegebied en uiteraard uitgebreid passen. Je ziet vaak dat vrouwen onderling elkaar aanmoedigen om eens iets nieuws te proberen. Als iemand dan verrast en stralend de paskamer uitkomt, is de avond geslaagd. Het grootste compliment is immers wanneer mijn klanten een complimentje krijgen. ”

meer info >>

Tante-Betje-Oosterhout
King-Loui-fashion
Tante-Betje-Oosterhout

«   »