Fashion Farm.

Published on 25 March 2019 at 16:58

 

Na dertig jaar zich begeven te hebben in de modewereld waarbij ze zich richtte op de pret-a-porter, luxe confectie uit Parijs, was het tijd om zich terug te trekken. Sandra Brouwer besloot zich min of meer af te gaan zonderen op het platteland in het Overijsselse Bathmen. Betekende dit een einde aan haar liefde voor de mode?... geenszins. Met ziel en zaligheid zette ze haar passie voort in haar huidige modezaak Fashion Farm.

Met onverminderde passie.
Onze klanten komen hier niet alleen om iets te kopen maar het is een uitje die allerlei vormen kan aannemen. Sommigen komen hier om lekker even te chillen (er staat een prachtige ruime bank die hiertoe uitnodigt) en soms komt het tot een gesprek dat ver buiten de grenzen ligt van mode. Ontroerende en indrukwekkende verhalen wat resulteerde in dat we nu onze eigen geluksteentjes voorzien van onze mascotte varken Suus er op geschilderd, meegegeven wordt als steuntje in de rug."

Het teamverband is voor Sandra heel belangrijk. "In dit concept moet de neuzen dezelfde kant opstaan, elkaar versterken, uitdagen en aanvullen," legt ze uit. Zo heeft een ieder teamlid haar eigen kracht en creativiteit…

>>Meer info


«   »