Blutgeschwister retrofashion.

Published on 1 November 2020 at 22:00

 

Blutgeschwister. Duitse tradities en kledingstijlen doorspekken de ontwerpen van Karin Ziegler en Christina Haneberg verantwoordelijk voor de vele creaties van dit hippe kleurrijke label. Het is een creatief proces waarbij Blutsgeschwister een doel voor ogen had namelijk exclusieve mode maken voor zielsverwanten en de modewereld te verrijken met ‘Duitse’ chique.

Een geheel andere wind in de modewereld.

Blutsgeschwister werd in 2001 opgericht door onder andere Karin Ziegler en zij was vanaf dat moment verantwoordelijk voor de samenstelling van de gehele collectie. Nadat er een andere wind door de modewereld ging waaien, veranderde de gehele staf in 2009 van standplaats en verhuisde naar het hippe en modebewuste Berlijn waar men sinds 2015 hun gezamenlijke creativiteit en ideeën bundelen.

Mode met een twist.

Vanaf het begin hield men bij Blutsgeschwister het idee aan om mode te maken met een twist, de eentonigheid te doorbreken met geniale invallen. Dit ondermeer door de toepassing van verschillende prints, dessins en kleuren om een verhaal te kunnen vertellen.

>> Meer info:


«   »