I Love Vintage Boutique

 

I Love Vintage boutique.
Ondanks de positieve weerberichten is het bewolkt en een frisse morgen in Amsterdam. De toeristen echter staan, weliswaar rillend in hun zomer outfit, in grote getale voor het Anne Frank huis. We banen ons een weg door de massa op weg naar I Love Vintage gevestigd aan dezelfde Prinsengracht.

Respectvolle behandeling.

I Love Vintage is inmiddels een bekende naam in Amsterdam en wordt druk bezocht door modebewuste vrouwen die zich wel kunnen vinden in het elegante aanbod van de door Babak en Faranak opgerichte modezaak. We worden hartelijk ontvangen door Babak, een vriendelijke en opgewekte man die door zijn personeel op handen wordt gedragen. Babak is iemand die zorgt voor zijn mensen én voor zijn klanten. “Deze mensen komen hun zuurverdiende centen besteden,” aldus Babak, “het is logisch dat ze met respect worden behandeld.”

Het was aanvankelijk vintage wat we wilden verkopen.

Op elfjarige leeftijd ontvluchtte hij samen met zijn moeder Iran. Ze vestigden zich in Eindhoven waar hij opgroeide en op een zeker moment besloot om samen met zijn zus Faranak een website te beginnen, een van de eersten in Nederland. “Het was vintage wat we wilden verkopen en met name laarzen was een hot item die als warme broodjes over de toonbank gingen. Het was Faranak die zei ‘kom we moeten naar Amsterdam en onze vleugels uitslaan’.” Ook deze move werd een doorslaand succes met een prachtige zaak aan de Prinsengracht die klasse uitstraalt. Geheel in het wit gehouden met sfeervolle verlichting die de kleding goed uit laat komen, is het een feestje om te winkelen bij I Love Vintage.

>> Meer info:


«   »