Equality Wear.

Published on 16 July 2019 at 11:40

Swim, fitness en yoga wear. Professioneel basketbalspeelster Chatilla van Grinsven opent met een verblindende smile de voordeur van haar woning in Rosmalen. Ze is weer even in Nederland en we bezoeken haar om een nieuwe mijlpaal in haar toch al tumultueuze carrière te bespreken: kledingmerk Equality Wear.


De boomlange beauty (1.93 m) naast gezegend met een talent voor topsport - ze speelde in Amerika, Frankrijk, Turkije, vertegenwoordigt sinds haar vijftiende Nederland in het Nederlands Basketbal Team en is op dit moment druk met een professionele honkbal carrière in Spanje - is eveneens behept met een goed stel hersens. Omdat topsport een houdbaarheidsdatum kent, studeerde ze tussendoor ook nog eens politicologie en behaalde haar master titel in Human Rights en Animal Rights aan de Universiteit te London.

Equality Wear.
Chatilla als topsportster, haar vader Rahal Frikh was een atleet en als activist actief in de politiek, werd in haar jeugd evenredig beïnvloed door haar moeder Berdie van Grinsven werkzaam als modeontwerpster. Dus topsport bedrijven op een ander vlak manifesteerde zich in haar recentelijk opgezette kledinglijn Equality Wear. Haar grootste endorser op dit moment is muziekproducent en Hollywoodster B. Howard, die opgroeide onder de vleugels van de Jackson familie en een opvallende gelijkenis vertoont met Michael Jackson. Zozeer dat vaak verwezen wordt naar hem als de vermoedelijke zoon van; hij heeft zelfs het stemgeluid van MJ. Haar netwerk bestaat ondermeer uit celebreties zoals Latoyah Jackson die van ganse harte haar visie ondersteunen: inspire, educate, advocate (inspireer, geef vorm, pleit).

Lees verder: super editie

 


«   »