Tripple M Trading Le Pep

Published on 8 January 2021 at 14:39

Omdat het lanceren van een kledingmerk meer is dan alleen het hebben van een idee is de specialisatie van een leverancier zoals Triple M Trading onontbeerlijk. Triple M Trading is de moederorganisatie van Ncompany, Nickjean en NickJean // DENIM en produceert jeans & spijkerbroeken. Het bedrijf werd in 2001 opgericht en heeft zich ontwikkeld als broekenspecialist met de lancering van de merken NickJean en NCompany.

Maar het is niet gebleven bij slechts het lanceren van broeken. Tegenwoordig, actief in tien landen met ondermeer agenten en vertegenwoordigingen in de belangrijkste Europese landen, houdt men zich bij Triple M Trading eveneens bezig met het overnemen en vertegenwoordigen van nieuwe veelbelovende merken. Wij bezoeken het kloppend hart van de organisatie in Nieuwkuijk alwaar het team zich bezighoudt met het algehele voorbereidingsproces van het op de markt brengen van hoogwaardige kleding.

Coordinator van het geheel is Marjon Buitendijk, die gepokt en gemazeld in de branche, de vinger aan de pols houdt. Gekleed in een Bull Sister creatie, een Nederlands merk dat onlangs overgenomen werd, licht ze een tip van de sluier op. Wie had gedacht dat er zoveel komt te kijken voordat een kledingstuk in de winkel hangt om vervolgens een plekje te vinden in de kast van de consument. “Met Triple M vertegenwoordigen we diverse merken waaronder Le Pep en sinds kort Bull Sisters. Twee totaal verschillende merken maar die we met zorg en liefde hun eigen gezicht willen laten behouden,” licht ze toe. “Dit doen we door bijvoorbeeld door dezelfde styliste aan te houden om zo het ‘DNA’ van een bepaald merk niet aan te tasten.”

Marjon studeerde Engels en communicatie wetenschappen om vervolgens als twintigjarige geheel ongepland af te reizen en te gaan werken in India. “Toen was ik nog hip en jong,” grapt ze. Maar ondertussen bleek het een geweldige leerschool. Echter het op een neer reizen bleek erg vermoeiend. “Je moet je voorstellen tien dagen India dan tien dagen terug in Nederland.” Het was de aanzet tot een eigen productiemaatschappij waarna ze al deze kennis kon toepassen binnen het team van Triple M Trading. “En dat bevalt uitstekend!”

Lees verder...


«   »