Roadhouse Fashion

Published on 21 November 2019 at 13:40

Een plek om het leven te vieren.
Wie zich wil laten kappen al dan niet in vintage stijl en genieten van een optimale sfeer kan terecht bij het team van Roadhouse Fashion te Merksem, België. Een bijzondere kapsalon met creatieve mensen die hun liefde en passie uitdragen middels het creëren van prachtige kapsels gecombineerd met fantastische muziek.

Ze hebben zelfs een eigen band genaamd de Sant Anna Bay Coconuts waarmee ze regelmatig optreden. Joyce als (links- handige) drummer, Danny op gitaar en tenslotte Mick al dan niet voorzien van baard op gitaar (en bas). Het volledige kappersteam wordt aangevuld met So en Lien. “Toen we in 2004 van start gingen, hadden we een bepaald concept voor ogen,” aldus Danny die onder in het gezelschap van zijn echtgenote Joyce de geschiedenis van Roadhouse Fashion uit de doeken doet. “We wilden een sfeer creëren waar men zich thuis voelt alsof je bij vrienden op bezoek bent. Het gevoel dat je hier alles kunt delen. Je eerste date, het onvermijdelijke liefdesverdriet, je huwelijksdag, de viering van je eerstgeborene waarvoor we dan een kaartje ontvangen, kortom een plek om het leven te vieren.”

Meer dan een kapsalon.                                                                  In de authentieke nostalgisch ingerichte kapsalon ontvangt het kleurrijke team van Roadhouse Fashion enthousiast hun klanten. Aanstekelijke muziek klinkt daarbij op de achtergrond. De heren worden geknipt en geschoren aan de linkerkant van de voordeur terwijl de dames kunnen plaatsnemen aan de rechterkant. De herenafdeling kenmerkt zich door de vele gitaren aan de wand, bij de dames is een nostalgische zitje geplaatst compleet met een ouderwetse droogkap. Road- house Fashion is echter veel meer dan een kapsalon gezien de extra toevoeging van live muziek van tijd tot tijd. “We hou- den er van om onze passies te combineren,” aldus Joyce, “en mensen vinden het prachtig want zelfs uit Nederland komen ze hier graag voor over.”

Lees meer…


«   »