Boeties.nl

Published on 4 October 2020 at 22:42

In hun recentelijk nieuwe pand van maar liefst 900m2 te Son & Breugel ontmoeten we initiatieneemster Carlijn Guns van het succesvolle Boeties.nl. Met het bieden van een collectie laarzen en schoenen buiten de geijkte mainstream merken en modellen, werd Boeties.nl getransformeerd tot een online winkel waar de consument met liefde uniek ontworpen schoeisel kan kopen.

Custom made boot belts.

Boeties.nl levert handgemaakte hippe en trendy laarzen voor dames, heren en kinde- ren. “Afgezien van causals en klassiekers die elk jaar terug komen, streven we tevens naar vernieuwing en gedurfde modellen,” aldus Carlijn, “hiervoor gebruiken we uiteraard de beste en mooiste materialen. Eigenlijk is het ontwerpen een geleidelijk proces waarbij je van het een in het ander valt. Zo hebben we bijvoorbeeld boot spurs in ons assortiment waarmee je in een hand- omdraai je laarzen een geheel andere look kunt geven. Deze spurs van het merk Sendra zijn onder andere versierd met steentjes, bestaande uit verschillende kleuren leren

bandjes gepimpt met metalen sterren, fringes of concho’s. Omdat ze afneembaar zijn, kunnen je er eindeloos mee vari- ëren. Vanaf 2018 zijn we daarbij nog een heel nieuw concept begonnen namelijk custom made boot belts. Met La Pintura by Sendra leveren we prachtige creaties in allerlei thema’s zoals bijvoorbeeld een trouwerij maar ook unieke handge- schilderde afbeeldingen naar wens.”

De vraag of er nog toekomstplannen zijn, lijkt hier overbo- dig. De enthousiaste Carlijn loopt over van de nieuwe ideeën. “Samen met Hylke Greidanus, vriendin en fotografe ben ik altijd bezig het creatieve proces te vertalen naar de commer- ciële kant van Boeties.nl. maar uiteindelijk geeft niets zo veel voldoening als het uitwerken van een idee dat uiteindelijk gestalte krijgt in een prachtige laars waarmee je iemand heel blij kunt maken. Zelfs op een regenachtige dag!”

>lees verder...

 


«   »