Succubus.nl fashion.

Zoals altijd worden we met open armen ontvangen door Arjan en Joyce, de eigenaren van Succubus. Joyce, immer prachtig gekleed, oogt vandaag als een Egyptische prinses met gouden accessoires en schoentjes. Het succes straalt van ze af en het doorgebroken zonnetje benadrukt dit nog maar eens. Want alles wat dit sympathieke ondernemende stel aanraakt, lijkt te veranderen in goud.

“Het is een lang gekoesterde wens van ons om een fysieke winkel te beginnen,” aldus Joyce waneer we plaatsgenomen hebben bij de buren, een van de vele kleine cafeetjes in de hoofdstad. “We hebben onlangs een filiaal in Alkmaar geopend en toen we de kans kregen om hier in de Prinsenstraat een winkel te openen, hebben we dit met beide handen aangegrepen. Het zegt genoeg dat we de ene dag de sleutel kregen en de andere dag reeds open konden. Het voordeel is dat we de benodigdheden hebben middels Succubus en alle voorraad aanwezig is uiteraard.”

Succubus, een van de grootste online modewinkels in Nederland, wordt gerund door een hecht team. “Voor onze winkel wilden we uiteraard iemand hebben die ons bedrijf kent. De keuze is daarbij gevallen op Nathalia omdat zij al dertien jaar bij Succubus betrokken is. Daarnaast leidt ze Tara op als junior verkoper terwijl Marianne als senior verkopen eveneens als etaleur betrokken is bij Succubus Amsterdam.” Het is opvallend wanneer je bekend bent met Succubus hoe Joyce en Arjan dezelfde sfeer hebben kunnen overbrengen in deze nieuwe winkel. “Onze inspiratie blijft immers hetzelfde,” legt Joyce uit. “Mensen kijken is wat zowel Arjan en ik het liefste doen. Het straatbeeld vormt onze inspiratie, dus wat dat betreft zitten we wel goed in Amsterdam ha ha.”

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »