De Vintage kledingmarkt.

De Vintage kledingmarkt is momenteel ontzettend sterk. Er is nog geen enkel teken van teruggang. Fashion gaat altijd over wat nieuw is maar wanneer behoudt het z’n waarde of sterker: kan het in waarde stijgen.

Dat laatste zal blijken wanneer het stuk 30 jaar of ouder is. Als een kledingstuk echt goed is d.w.z. museum kwaliteit en het is nog draagbaar ook dan zal het altijd snel verkoopbaar zijn. Echte Vintage hunters zijn hier op tijd bij. Een deel van de reden dat Vintage zo aantrekkelijk is en blijft, is dat het door de goede kwaliteit eindeloos voorradig is en relatief niet duur.

Goede investering.

Zelfs wanneer je een topmerk vintage kledingstuk tegenkomt wat op het eerste oog vrij kostbaar lijkt dan nog is het niets vergeleken bij de kosten van moderne topmerken. De duurdere vintage stukken zijn altijd een goede investering en zal altijd in waarde stijgen. Een gouden regel is dat als je iets ziet wat je te gek vind koop het! Het zou wel eens je laatste kans kunnen zijn om iets unieks en tijdloos in je kast te hebben.

>> Meer info:


«   »