Lingerie met super vrouwelijke uitstraling.

Lingerie met een luxe super vrouwelijke uitstraling vaak geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50, is volledig terug van weggeweest.

 

Na een tijdelijke dip waarbij lingerie geheel uit beeld leek te geraken, is de behoefte hieraan weer helemaal terug. Was het eerst nog bijna ondoenlijk om een goede step-in of jarretel gordel te vinden, de laatste tijd is hier, zeker door de opkomst van webshops en toenemend marktaanbod, met succes verandering in aangebracht.

Betere pasvorm.

Wat beweegt de Nederlandse vrouw tegenwoordig om weer, en voor sommigen voor het eerst, smaakvolle en sexy lingerie aan te schaffen? Alles heeft te maken met het goed zitten en de juiste pasvorm van de bovenkleding. Vooral bij het dragen van een moderne vintage- of retrojurk. Het zit en het voelt automatisch beter. Probeer maar eens met gewone lingerie een retrojurk of rok te dragen, je mist dan meteen de juiste uitstraling en goede pasvorm die zo kenmerkend is voor de jaren '40- '50 en '60.

Tekst loopt door onder de foto's.

In goed passende lingerie voelen de meeste vrouwen zich en top vrouw. Al je mooie vrouwelijke vormen komen beter uit en je voelt je aantrekkelijk en sexy. In een sexy setje steel je niet alleen de show in de slaapkamer, maar ook onder je kleding is het prettig dragen. Natuurlijk is raad en tips voor een goede pasvorm van je lingerie heel erg belangrijk en ja, helaas dragen heel veel vrouwen de foute beha-maat. Online is gelukkig zoveel informatie te vinden hierover dat dit ook geen hot item meer hoeft te zijn.Daarnaast hebben online shops, tegenwoordig ook een chat-mogelijkheid waar je je vragen kunt stellen en direct antwoord krijgt.

Kleurkeuze.

En heb je een bepaalde voorkeur voor een kleur? Stijlvol en sexy in zwart, maagdelijk wit, passioneel rood, of juist het koelere blauw, nature minded groen of misschien juist romantisch roze? Dit zijn kleuren die trendy zijn. Maar ook kleuren als bruin, grijs of metallic zijn trendy, of combinaties hiervan met zwart en wit. De voorkeur voor een bepaalde kleur wisselt daarnaast ook wel eens. Doordat je bijvoorbeeld ouder wordt of wellicht door een fase waarin je je op dat moment bevindt. Laat je gevoel van het moment spreken en laat je vooraal niet aanpraten wat jou het beste staat.

Everything that makes you feel good is good (Marilyn Monroe).


«   »