Bennies Fifties exclusieve afscheur kalenders.

Het in Scheveningen gevestigd Bennies Fifties Store is overbekend. Niet alleen binnen onze landgrenzen. Ruim veertig jaar geleden begon men met het introduceren van Amerikaanse retro in Europa door containers met top kwaliteit verzamel-objecten over te laten komen. Een  tijdrovende klus maar wel één die Bennies Fifties uniek maakt tot op de dag van vandaag.

Samenwerking met strip- en pin up tekenaar met wereldfaam.

Sargon Franse, zijn intensieve medewerking en inzet hebben gezorgd voor een verdere wereldwijde verspreiding van de naam Bennies Fifties en daarmee houdt het succes niet op. De kennismaking met artiest Al Abbazia, een strip- en pin up tekenaar met wereldfaam, leidde tot een creatief treffen waarbij een zoveelste uniek element kon worden toegevoegd aan Bennies Fifties toch al bijzondere retro aanbod.

Het was Sargon die opmerkte dat de jukebox in zijn ogen te weinig onder de aandacht werd gebracht in vroegere tijden. Zo waren er maar weinig afbeeldingen van jukeboxen op kalenders te zien daterend uit de jaren ’40 en 50. De jukebox, het paradepaardje van Bennies Fifties, verdient volgens Sargon echter deze aandacht daar deze tezamen met allerhande retro memorabilia nog altijd razend populair zijn.

www.benniesfifties.nl

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »