B-Beth... kleding met lef.

Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan, besloot Liesbeth Willems uit Nederweert het over een andere boeg te gooien. Een eigen modezaak stond hoog op haar verlanglijstje. Met een hang naar de jaren ’50 was het concept al snel duidelijk. Het resulteerde in een prachtige vormgegeven winkel met een aantrekkelijk assortiment aan dames- én herenkleding.

Meteen als je binnenstapt, voel je je helemaal thuis bij B-Beth. Ongetwijfeld heeft dit te maken met de aankleding, jaren ’50 retro behang, een jukebox dat is ongebouwd tot een sieraden vitrinekast en in het midden van de winkel een gezellig zitje met jaren ’50 meubilair. Niet alleen verkoopt de sympathieke ontvankelijke eigenaresse kleding met lef maar met evenveel lef presenteert ze haar keuze en smaak aan publiek dat inmiddels de weg heeft gevonden vanuit de regio maar ook vanuit België en zelfs het hoge noorden.

Meer ruimte.
“Drie jaar geleden,” aldus Liesbeth gekleed in een smaakvolle groene jurk van het merk 4Funky Flavours, “ben ik begonnen hiernaast in een kleiner pand. Al snel merkte ik dat letterlijk meer ruimte nodig had voor mijn ideeën. Ik heb een vast idee hoe een vrouw zich kan kleden door het gebruik van bijvoorbeeld een opvallende accessoire of juist dat ene knallende kledingstuk. Het is mijn streven om iemand te helpen naar een look waar hij of zijn zich prettig bij voelt.”

Lees verder: editie 21


«   »