Hearts & Roses

Ons oogmerk is tijdloze mode.
Het avontuur van Hearts & Roses onder leiding van Ali Hessari startte in de straten van Londen op het fameuze Camden Mar- ket. Het Engelse merk baseert zijn assortiment op vintage en alternatieve dameskleding. De groothandel annex kledingbedrijf oreert in kledingstijlen zoals gothic, pin up, rockabilly, retro en vintage.

Vanuit het hoofdkwartier wordt door een team aan ontwerpers nieuwe frisse ideeën aangebracht, vertaald in vintage vixen prints. Men onderscheidt zich door de keuze voor weelderige stoffen geprint in diverse stijlen met het oogmerk tijdloze mode op de markt te brengen. De ontwerpen en toegepaste kleuren zijn een lust voor het oog en om te dragen,” aldus Ali met wie we transatlantisch contact hebben. “Gegeven de kwaliteit die we beogen, kan ik met een gerust hart verklaren dat comfort en kwaliteit bij ons hand in hand gaan.” We geloven in de kracht van samenwerking.

“We produceren en ontwerpen al onze kledingstuk- ken zelf. Onze ontwerpers beginnen bij de bron door te kijken naar de oorsprong van vintage kleding, Daarna worden er schetsen gemaakt en ideeën verder ontwikkeld. We geloven in de kracht van samenwerking door elkaar te inspireren en stimuleren. De ontwerpers hebben dan ook allemaal een verschillende achtergrond en specialisatie, alhoewel de kennis van dameskleding de gezamenlijke factor is. Ze hebben kennis opgedaan door het werken in verschillende branches voordat ze een onderdeel werden van het Hearts & Roses team. Sommige brengen hun kennis in van zeer luxueuze kleding waardoor de maatstaf van kwaliteit van onze kleding gewaarborgd is. Andere ontwerpers hebben gewerkt bij bedrijven met een afiniteit voor vintage geïnspireerde kleding en daar hun kennis opgedaan. Dit komt allemaal samen in een geweldige mix van ontwerpers wat in onze kledinglijn sterk naar voren komt.”

lees verder


«   »