Succubus fashion.

Nu elke zaterdag open dag

Het succes van Succubus duurt voort en dat resulteert hier in dat men nu elke zaterdag geopend is voor het winkelpubliek. Immers, vrouwen houden van kleding kopen iets dat men heel goed heeft begrepen bij Succubus.

Het is altijd een gezellig weerzien met Arjen en Joyce, de eigenaren van dit florerend bedrijf. Het sympathieke stel is volledig op elkaar ingespeeld, streeft hetzelfde doel na en ze houden oprecht van wat ze doen. Zie hier de sleutel van hun succes. “Volgende week is het weer tijd voor Engeland.” lacht Joyce bij dit vooruitzicht. Ze zijn daar vaak te vinden op jacht naar mooie items voor hun klanten. “Het was echt nodig om ook de zaterdag als open dag te introduceren,” legt Arjen uit. “We hebben een vaste kern klanten die regelmatig langskomen. Is het niet om iets te kopen dan in ieder geval om te kijken wat er nieuw is in de collectie.”

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Heel bijzondere items.

Daar ben je bij Succubus wel enige tijd mee zoet gezien het inkoopbeleid van Joyce die een neus heeft voor mooie maar ook heel bijzondere items. “Nog niet zo lang geleden heb ik een bruid en haar moeder mogen aankleden voor de grote dag dat vond ik geweldig om te doen. Nu niet eens de traditionele kleding maar een jurk om je eigen persoonlijkheid mee te onderstrepen tijdens de receptie na de huwelijksvoltrekking.” Men ziet het veel drie generaties die bij Succubus komen winkelen. Opmerkelijk is dat nog altijd de moeder en dochter match bijzonder populair is. “Daarnaast is het ook gewoonweg gezellig,” aldus Joyce. “Arjen en ik zijn samen in de winkel en vaak maken we een praatje. Veel klanten komen hier regelmatig dus je leert elkaar zo’n beetje kennen. Met onze pop up store in Alkmaar is dit wel zo handig als men iets wil ruilen of retourneren. Heel veel klanten komen hier op nu ook op zaterdag tussen het boodschappen doen door. Gewoonweg om te snuffelen of nog iets aan te schaffen voor een feestje of etentje.”

De populaire Peaky Blinders look.

Joyce en Arjen, altijd bezig met hun Succubus denken na over hoe het nog beter kan. In het kader hiervan is ook de mannenafdeling uitgebreid. “Dat is nodig gezien de vraag. We hebben inmiddels kleding hier hangen voor de man geïnspireerd op de populaire Peaky Blinders look. Maar ook onze shirts voor muzikanten doen het bijzonder goed. En uiteraard voor onze rock a billy liefhebbers, waaronder veel rock en roll dansers ook uit België, worden niet overgeslagen. Wat ook nieuw is bij Succubus is onze verkoop markt. Hier kun je als je een overvolle kledingkast hebt, overtollige kleding verkopen en gebruik maken van onze locatie. In navolging van een succesvolle start hebben we dit idee geprolongeerd. Samen met de nu open zaterdagen wordt het alleen maar beter, gezelliger en nog gevarieerder.” www.succubus.nl


«   »