Gravin Eloise dol op vintage kleding.

“Ik ben gisteren tweedehands wezen winkelen,” schrijft Eloise in haar Instagram stories. “Ik zal jullie laten zien wat ik heb gekocht.” De gravin poseert daarna in verschillende kledingstukken, waaronder een aantalspijkerbroeken vrolijke T-shirts. Eloise is erg populair op Instagram. De teller staat op meer dan 260.000 volgers.

Tekst loopt door onder de foto.

Gravin Eloise is dol op vintage kleding, zo laat ze regelmatig zien via haar Instagram. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien showt haar volgers verschillende nieuwe kledingstukken. Ook van haar moeder en biedt ze sommige gevallen zelfs te koop aan.

Inmiddels heeft ze een boek uitgebracht ‘Learning by doing’.

Learning by doing is een complete, persoonlijke lifestylegids van alles waar Eloise tegenaan loopt sinds ze op eigen benen staat; van kleding tot studie, van uit huis gaan tot make-up en van recepten tot tips voor zelfvertrouwen. Alle antwoorden op al deze vragen zijn gebundeld in dit persoonlijke boek, vol met leuke anekdotes, foto’s van vroeger en favoriete recepten. Zo vertelt Eloise hoe ze haar draai op een nieuwe plek vindt na een verhuizing, waar haar liefde voor vintage kleding vandaan komt en wat haar favoriete make-up- en verzorgingsproducten zijn.

Tekst loopt door onder de foto's.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Eloise: "Maar uiterlijk en spullen zijn niet alles, ik vind innerlijk zeker zo belangrijk. Daarom vertel ik óók over hoe ik zorg dat ik lekker in mijn vel zit, hoe ik aan self-care doe en hoe ik bijvoorbeeld omga met negatieve reacties."

Last, maar zeker niet least: een belangrijk onderdeel van het boek bestaat uit eten en koken. "Sinds ik naar de hotelschool ben gegaan, ben ik steeds meer aan het koken en dingen aan het ontdekken in de keuken", vertelt het eerste kleinkind van prinses Beatrix. "In het food-hoofdstuk deel ik leuke herinneringen en anekdotes over food uit mijn kindertijd en deel ik vervolgens een flink aantal makkelijke recepten die iedereen kan maken! Want geloof me, als ik het kan, kun jij het ook. Van mijn eigen smoothie to go tot de wentelteefjes van mijn moeder, alles komt voorbij."


«   »